DJCZAS, z tego co wiem to są wśród nas ludzie z Tych :szeroki_usmiech więc może oni coś zaproponują a Ty pokierujesz resztą? Ja jestem chętny :wink:
Zdjęcia Octavi
Zwiń
X
-
Przesadzacie, nie jest tak źle.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Moim zdaniem też nieco za duzo tego wszystkiego .. Uważam ze octavki wystarczy zapodać zderzakk z RS i już nie ma co więcej poprawiać fabryki bo jest ogólnie ładna :wink:OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6jednym słowem - plastik na zewnątrz rekompensuje braki pod maskąZamieszczone przez ZiomalDla mnie tuning to ładna fela i przciemnione szybki
Zamieszczone przez bastek016dzienki widze ze się z wami jak zwyke dogdałem :/
Moze to też dlatego ze jak np jak kupuje auto to jak widze takie ospojlerowane odrazu mnie to odrzuca i nie zwracam na takie uwagi. W zyciu jakiegoś tuningowanego bym nie kupił nawet za super okazyjną cene bo to jeszcze bardziej by podpadło. Tak ze, tez kiedyś autko bede sprzedawał i wiem jak dzis ciężko sprzedać autko klienci sa tacy wybredni, a ceny chore. Dlatego moze mam takie podejście. Z drugiej strony bardzo dbam o moją zieloną zabke by słuzyla jak najdłużejOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Generalnie to ujdzie, nie moj styl ale spox. Za to nie podobaja mi sie na pewno to cos z tylu na lampach i ta dokladka siakas dziwna.
Ale nie narzekajcie. Szkoda, ze nie mam foto w telefonie, bo dzis pod Castorama widzialem czecha, ale ten to dopiero mial body kit. Dla znajacych auto Lucky8 to ten jego sie kryje :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftDla znajacych auto Lucky8 to ten jego sie kryjeOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
bastek016, poczytaj sobie http://www.diagtronik.pl/forum/viewt...632&highlight=
widzę w Tobie potencjał - OCP będzie miało swojego marizkę, jeden już próbował, ale wymiękł, bądź twardy :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
lec
-
Jak dla mnie to totalna porazka,moze z 6 lat wstecz bym sie nim zachwycił bo tuning mial "inną twarz" ale nie na dzien dzisiejszy
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
krótko i na temat
witam
nie jestem zwolennikiem tuningu optycznego, ale...
spojler z przodu nieco przesadzony, ale do zaakceptowania :wink:
nakładki na progi - wporzo :szeroki_usmiech
tylny zderzak spojler - wporzo
nakładki na tylnych lampach - tragedia ops: :shock:
powiem tak, gdybym miał nią jeździć od razu zdarłbym nakładki na tylnych lampach i reszta spoks.
o gustach się nie rozmawia , kurde co ja mówie, zerwij te nakładki z tylnych lamp :szeroki_usmiech
pozdrawaimciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bastek016wiem ja tylko tak pytam :] a co byście powiedzieli na tylne lampy lexus look ??Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz